Boeddhistisme
KBO-Dinther

Van harte welkom op onze site

Boeddhistisch Centrum, ‘Karma Eusel Ling’

Er is veel belangstelling om met de KBO Kring Bernheze naar het Boeddhistisch Centrum ‘Karma Eusel Ling’ (Tuin van het heldere licht) in Vorstenbosch.

De excursie op woensdag 26 juni is volgeboekt.
Daarom is er een extra datum geprikt op woensdag 10 juli van 10.00 tot 12.00 uur.
Ria Bello en/of Guus van der Valk geven ons in het Boeddhistisch Centrum uitleg over het Boeddhisme. Ook laten zij ons de mooie tempel en de gebedsmolen zien.
De ontvangst met koffie of thee is om 10.00 uur.
Aansluitend vindt de rondleiding plaats.

Deelname is gratis voor alle KBO leden uit de kring Bernheze.
Aanmelden tot uiterlijk 3 juli (een week van te voren) via de leden van de Werkgroep Identiteit en Zingeving: Peter van den Hurk uit Nistelrode, pvdhurk.1@home.nl, tel 0412-612727; Ria van Hemmen uit Dinther, riavanhemmen@gmail.com, tel 0413-292462; Lenny Timmers uit Heesch, lennytimmersverbaken@yahoo.com, tel 0644728101.

Vervoer op eigen gelegenheid.

Komt u ook naar Boeddhistisch Centrum ‘Karma Eusel Ling’ Heuvel 1 in Vorstenbosch?