Cultuur
KBO-Dinther

Van harte welkom op onze site

Cultuur

Toneel De Oudere Garde

Toneelgroep De Oudere Garde voert elk jaar een humoristisch stuk op voor KBO-leden en op uitnodiging elders in de omgeving. Iedereen kan zich hierbij aansluiten. Naast spelers en speelsters zijn toneelmeesters voor verschillende functies erg welkom.

• Informatie bij Henk Kuijpers, tel. 320317

Seniorenkoor Cantando

Treedt regelmatig op bij vieringen in de kerk en feestelijkheden van de KBO. De muzikale leiding is in handen van een zeer deskundige dirigente.

Het koor bestaat uit ongeveer 20 zangers en zangeressen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom.

• Iedere dinsdag van 10 – 12 uur
  • In CC Servaes
  • Informatie bij Annie Oosterholt - van den Brand, tel. 291583.

Senioren UITbureau

Het Senioren UITbureau is beschikbaar om een bijzonder uitstapje voor (individuele) senioren mogelijk te maken. Ook theater- , museum- , bioscoopbezoek of een gezellig dinertje behoren tot de mogelijkheden.

• Iedere donderdag van 10 – 12 uur
  • In Cunera / De Bongerd
  • Informatie bij Willy van der Steijn, tel 292478.

Film

Iedere maand wordt door KBO Heeswijk een actuele film gepresenteerd. Ook de leden van KBO Dinther zijn dan van harte welkom.

• In het Bernrode gebouw
  • Informatie bij het secretariaat, tel. 296143

Museumbezoek

Gebruikmakend van de mogelijkheden van de

Museumplusbus, worden zo mogelijk reizen

georganiseerd naar de verschillende musea in het land. Dit is afhankelijk van inloting. Eenmaal per jaar wordt een museum in de nabije omgeving bezocht.

• Deelname is voor iedereen toegankelijk, ook mensen met een rollater of rolstoel
  • Aanmelding is noodzakelijk
  • Informatie bij het secretariaat, tel. 296143

Dagreizen

Twee keer per jaar wordt er een dagreis georganiseerd per luxe comfortbus. Deelname is mogelijk voor alle leden, ook voor leden met een rollater of rolstoel. Lege plaatsen in de bus worden opgevuld met leden van andere KBO-afdelingen. De kosten zijn afhankelijk van de reis. Meerdere keren per jaar is het ook mogelijk om deel te nemen aan reizen die door andere KBO’s worden georganiseerd.

• Informatie bij Ria van Hemmen, tel. 292462.

Meerdaagse reizen

Eenmaal per jaar wordt een vijfdaagse reis georganiseerd voor leden van de KBO’s Dinther, Heeswijk en Loosbroek, die goed ter been zijn.

• Informatie bij Ria van Hemmen, tel. 292462.